Home / Belangrijk / De Rhedense Rollers zoeken nieuwe leden

De Rhedense Rollers zoeken nieuwe leden

RHEDEN – De Rhedense Rollers bieden mensen met een fysieke beperking de gelegenheid om op een gezellige manier te basketballen. Rolstoelbasketbal is een sport waarbij de sporters zich helemaal kunnen uitleven. De speciale, zeer wendbare, sportrolstoelen geven een extra dimensie aan het spel. De Rhedense Rollers spelen (nog) niet in competitieverband, maar doen wel zo nu en dan mee met demonstraties of een evenement. Deze vereniging staat open voor iedereen die graag wil sporten, man of vrouw, jong of oud. Elke donderdagavond wordt er tussen 19.30 en 21.00 uur getraind en gespeeld in Sporthal de Hangmat in Rheden. Geïnteresseerden kunnen vier keer gratis meedoen om de vereniging en de leden beter te leren kennen. Reserve sportrolstoelen zijn daarvoor beschikbaar. Via de Gelrepas en de gemeente kunnen ook mensen met minder financiële draagkracht lid worden van deze jonge vereniging.

info@rhedenserollers.nl

www.rhedenserollers.nl

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.