Home / Alle-Regiobode / De Hoge Veluwe centraal in De Grote Tuinverbouwing

De Hoge Veluwe centraal in De Grote Tuinverbouwing

HOENDERLOO / REGIO – In het programma De Grote Tuinverbouwing, dat wordt uitgezonden op SBS6, is de komende maanden elke week een item te zien over Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarnaast bezoekt hij meerdere plaatsen in de regio, zoals Rheden, Eerbeek en Loenen. Het programma is elke zaterdagmiddag om 17.00 uur en elke zondagochtend rond 9.45 uur te zien op SBS6.

In de rubriek Lodewijks Groene Geluk toert de populaire tuinman Lodewijk Hoekstra wekelijks in zijn groene bus door het land om mensen op een plezierige manier te leren over natuur, duurzaamheid en biodiversiteit. Lodewijk vertelt in zijn items alles over de geschiedenis van het Nationale Park de Hoge Veluwe. In samenwerking met VisitVeluwe koppelt Lodewijk de prachtige natuur en de grote biodiversiteit van het Park aan meer dan twintig plaatsen op de Veluwe.
Boswachter Henk Ruseler neemt Lodewijk mee Het Nationale Park De Hoge Veluwe in om alles te vertellen over het afwisselende landschap en de vele dieren die er leven, zoals herten, moeflons, maar ook hele kleine dieren als kevers en sprinkhanen. Tijdens de bezoeken van Lodewijk op de Veluwe staan geschiedenis, kennis, groen, water en doen centraal. Hij zal onder meer de plaatsen Wageningen, Rheden, Nijkerk, Kootwijk, Eerbeek, Apeldoorn, Barneveld, Scherpenzeel en Loenen bezoeken.

Lees ook

Rick Evers: Hebbes!

Een paar weken terug vertelde ik over de muis in onze kelder. Hoe hij aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.