Home / Brummen-Regiobode / Dankdag in de Ludgeruskerk

Dankdag in de Ludgeruskerk

HALL – De Protestantse gemeente viert op zondag 11 november de dankdag voor gewas en arbeid. Er wordt gedankt voor de opbrengst van de oogst en voor de inzet van al het werk. “Dit jaar bemerken we door de droogte opnieuw onze afhankelijkheid van de natuur”, aldus de organisatie. Ze vraagt of mensen zelf wat fruit of andere oogst willen meenemen om uit te delen bij de ouderen in de gemeente. Voorganger is de heer H.G. Dijkman uit Vorden. De dienst begint om 10.00 uur; na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken.

Lees ook

OVE voelt zich gepasseerd in discussie over kleur van Piet

EERBEEK – De Ondernemersvereniging Eerbeek voelt zich gepasseerd door het gemeentebestuur, dat vorige week bekendmaakte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.