Home / Doesburg-Regiobode / Damestasjes lezen bij Vrouwen van Nu

Damestasjes lezen bij Vrouwen van Nu

ANGERLO – De volgende bijeenkomst van Vrouwen van Nu Angerlo e.o. op donderdag 29 november staat in het teken van damestasjes. Een damestas geeft zwijgend antwoord op levensvragen, toont ongebruikte kwaliteiten en talenten van de draagster van de tas. Yoeke Nagel, journalist, psychosociaal therapeut en spreekster heeft zich verdiept in de damestas. Zij vertelt over de geschiedenis van de handtas en ze gaat een aantal damestasjes ‘lezen’. De avond begint om 19.45 uur en wordt gehouden in de Meent.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.