Home / Doesburg-Regiobode / Dameskledingbeurs in Drempt

Dameskledingbeurs in Drempt

DREMPT – Vrijdag 9 november vindt weer de najaars- en winterbeurs voor dameskleding plaats aan de Rijksweg 27 in Drempt. De beurs bestaat al meer dan veertien jaar en staat bekend om de mooie kwaliteit en zo goed als nieuwe tiener- en dameskleding van bekende merken. Zowel de ruimte als keuze is enorm en er is voldoende pasruimte. Ook worden er schoenen en accessoires aangeboden. De kledingbeurs duurt van 13.00 tot 20.00 uur. De goede doelen van dit jaar zijn CliniClowns en de Nederlandse vereniging voor Lymepatiënten

dameskledingbeurs-drempt.nl

Lees ook

Bronckhorst met verenigingen aan de slag met sportagenda

GEM. BRONCKHORST – Het college van de gemeente Bronckhorst wil samen met verenigingen en organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.