Home / Brummen-Regiobode / Dames ZV De Spreng pakken weer punten

Dames ZV De Spreng pakken weer punten

BRUMMEN – De waterpolodames van zwemvereniging De Spreng uit Brummen speelden onlangs tegen VKC uit Tubbergen. Gezien de stand op de ranglijst van beide teams moest deze wedstrijd gewonnen door De Spreng.

De wedstrijd begon stroef. Vier maal op een rij kreeg De Spreng een overtalsituatie, omdat een speelster van de tegenstander naar de kant werd gestuurd. Niet één keer werd deze situatie omgezet in een doelpunt. De stand na de eerste periode was dan ook 0-0. Nadat VKC in de tweede periode de score opende, kwamen de dames uit Brummen op stoom. Door rustig te spelen werd de voorsprong gedurende de wedstrijd netjes uitgebouwd. Dit resulteerde in een overwinning met 10-5. Deze winst levert een 8e plaats op in de 1e klasse van het District II van de KNZB.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.