Home / Doesburg-Regiobode / Cursus Gastheer van het Landschap

Cursus Gastheer van het Landschap

BRONCKHORST – Toeristische ondernemers in Bronckhorst kunnen ook in 2019 de cursus IVN Gastheer van het Landschap volgen. Na de vele positieve reacties van de deelnemers aan deze cursus in 2017, wordt de cursus volgend jaar opnieuw aangeboden. Ondernemers die cursus in 2017 niet gevolgd hebben en meer willen leren en ontdekken over de natuur, het landschap en de cultuurhistorie in de gemeente Bronckhorst, kunnen zich uiterlijk 15 november aanmelden via r.rikkers@achterhoek.nl. De cursus bestaat uit drie theoriemiddagen en een velddag. De kosten bedragen 100 euro per persoon. De cursus is gepland op 14 en 28 maart en 10 en 17 april. Er zijn 25 plekken beschikbaar. De cursus gaat door bij voldoende animo.

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.