Home / Rheden-Regiobode / Concert Velps Middagkoor

Concert Velps Middagkoor

VELP – Het Velps Middagkoor geeft zondag 18 november om 15.00 uur haar jaarlijkse concert, samen met kerkkoor In Between uit Groessen. De uitvoering vindt plaats in het NPB-gebouw aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Ton de Waal. Als thema is dit jaar gekozen voor Herfstnoten, waarin beide koren een keur van verschillende muziekgenres laten horen. De deuren van het kerkje staan vanaf 14.30 uur open. Kaarten zijn ter plaatse te koop á 10 euro per stuk. In de voorverkoop bij boekhandel Jansen & de Feijter kost een kaartje 8,50 euro per stuk. Kinderen tot dertien jaar mogen voor 5 euro mee.

www.velpsmiddagkoor.nl

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.