Home / Rheden-Regiobode / Concert Pariser Quartett in Dorpskerk

Concert Pariser Quartett in Dorpskerk

RHEDEN – Het Pariser Quartett verzorgt zondagmiddag 25 november om 15.30 uur het novemberconcert in de Dorpskerk van Rheden. De naam van het kwartet is afgeleid van de vele Pariser Quartetten die componist Georg Philip Telemann heeft geschreven.

Het kwartet bestaat uit organist Piet Cnossen, fluitist Jos Dingelhoff, celliste Mirjam Mudde en alt-violiste Anna Wiersum. Tijdens het concert wordt natuurlijk werk van Georg Philip Telemann gespeeld. Daarnaast kan publiek luisteren naar composities van Devienne, Purcell, Händel en Locatelli. Het volledige programma van het concert is te vinden op www.dorpskerkrheden.nl. De toegang tot dit concert is vrij. Er wordt wel een collecte gehouden.

Het eerstvolgend concert in de Dorpskerk is het kerstconcert op zondag 16 december. Dat wordt traditioneel verzorgd door het Thomassen Mannenkoor en het Rhedens Fanfare Corps.

Lees ook

Werk aan de Winkel start in Rheden

RHEDEN – Mensen met een kwetsbaarheid kunnen sinds afgelopen week ondersteuning krijgen op het gebied …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.