Home / Brummen-Regiobode / Communiceren via Skype

Communiceren via Skype

BRUMMEN – In de bibliotheek van Brummen wordt vrijdag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur de workshop Communiceren via Skype gehouden. Skype is een programma waarmee via internet gratis gebeld kan worden met andere Skype-gebruikers, waar ook ter wereld. Skype is niet alleen beschikbaar als computerprogramma, er zijn ook Skype-apps voor smartphone en tablets. Naast een telefoongesprek kan ook een videogesprek gevoerd worden. Deelnemers aan de workshop maken hierbij gebruik van hun eigen laptop, iPad of mobiele telefoon. Deelname is gratis en lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

www.seniorwebbet.nl

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.