Home / Alle-Regiobode / Collecte NSGK in Loenen

Collecte NSGK in Loenen

REGIO – De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) collecteert van 12 tot en met 17 november ook in Loenen, Eerbeek en Dieren. Vrijwilligers zamelen dan geld in voor kinderen en jongeren met een handicap. Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap in heel Nederland. Aanmelden als collectant kan via contactpersonen. In Loenen is dat Henk Bastiaans, Molenbeek 79 en tel. 055 – 5051716. De contactpersoon voor Eerbeek en Dieren is te bereiken via trudyvanzadelhoff@gmail.com en via tel. 06 – 18421672. In Eerbeek en Dieren gaat de helft van de opbrengst naar de Lichtenbeek, school voor speciaal onderwijs te Arnhem. Mensen die geen collectant aan de deur hebben gehad, maar toch een bijdragen willen overmaken, kunnen de letters NSGK sms’en naar nummer 4333. Er wordt dan een eenmalige gift van 3 euro gedaan. Men kan ook online doneren via www.nsgk.nl. NSGK is in het bezit van het CBF-keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt.

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.