Home / Doesburg-Regiobode / Colin Rijmers hoort bij beste ambtenaren

Colin Rijmers hoort bij beste ambtenaren

BRONCKHORST / DOESBURG – Colin Rijmers uit Doesburg staat in de Top 12 van beste ambtenaren van Nederland. Rijmers is werkzaam bij de gemeente Bronckhorst als Verbinder Participatie en Economie.

Vorige week werden de finalisten bekend gemaakt van de wedstrijd Publiek Denken Top 100 Beste Ambtenaar 2018. Na het tellen van ruim 11.000 stemmen die via Twitter, de website en Linkedin werden uitgebracht is onder andere Colin Rijmers in de Top 12 beland. Op 13 december worden de prijzen uitgereikt.
‘Colin Rijmers is op zijn best als verbinder tussen participatie en economie. Op zijn eigen onconventionele wijze laat Colin inwoners zelf bloeien door eerst te kijken wat nodig is en daarna te zorgen dat dit binnen de regels past. Juist door mensen met een uitkering verantwoordelijk te maken voor hun traject richting werk. Colin is een gerespecteerd en gewaardeerd gesprekspartner voor bedrijven en ondernemers binnen Bronckhorst en in de regio Achterhoek. Bij werkbezoeken met het college van B en W is Colin de verbindende schakel tussen college en bedrijf. Door zijn grote betrokkenheid weet hij partijen te verbinden,’ aldus de nominatie.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.