Home / Brummen-Regiobode / Chic & Shanty zoekt muzikant

Chic & Shanty zoekt muzikant

BRUMMEN – Vrouwenkoor Chic & Shanty uit Brummen is op zoek naar een nieuwe muzikaal begeleider. Na zeven jaar trouwe dienst slaat accordeonist Gerrit Sangers nieuwe wegen in.

Gerrit heeft nog met veel plezier meegezongen in de meest recente concerten van het Brummense koor. Eind oktober verzorgden de zangeressen een zeer vrolijk optreden voor de leden van de KBO in woonzorgcomplex St. Elisabeth in Zutphen. Een paar dagen later werd dit muzikale feestje nog eens herhaald bij Tolzicht in Brummen. Onder leiding van dirigente Merel Harkink en met muzikale ondersteuning van Gerrit Sangers op accordeon werd op beide locaties een gevarieerd programma ten gehore gebracht. De aanwezigen konden zowel de zang als de vrolijke uitstraling van het koor zo zeer waarderen, dat meteen afspraken voor volgend jaar werden gemaakt.
Helaas zijn die optredens dus zonder accordeonist Gerrit Sangers. Hij gaat iets anders doen en Chic en Shanty moet op zoek naar een nieuwe muzikaal begeleider. Dit kan een accordeonist zijn, maar ook iemand die piano of keyboard speelt. Muzikanten die wel belangstelling hebben, kunnen contact opnemen met Marian Kraan via chicenshanty@gmail.com.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.