Home / Rheden-Regiobode / Cadeaumarkt Nieuw-Schoonoord

Cadeaumarkt Nieuw-Schoonoord

VELP – In wooncomplex Nieuw-Schoonoord in Velp wordt vrijdag 23 november de jaarlijkse cadeaumarkt gehouden. Iedereen die op zoek is naar sint- en kerstcadeaus is hier aan het juiste adres. Boekhandel Jansen & de Feijter is met een kraam aanwezig. Daarnaast zijn er gebreide sjaals, sieraden, jam, cadeau- en kerstartikelen te vinden, maar ook kleine kunst. Bij de stand met tweedehands prullaria is het mogelijk tegen een klein prijsje inkopen te doen. Vrijwilligers van Amnesty International zijn ook aanwezig op de markt, die van 14.00 tot 16.00 uur duurt.

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.