Home / Rheden-Regiobode / B&W buurt in Dieren

B&W buurt in Dieren

DIEREN – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden gaat zaterdag 1 december buurten in Dieren. Tussen 10.00 en 11.00 uur zijn burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij present bij de beren op Winkelcentrum Dieren, waar de koffie klaar staat bij de Ik Buurt Mee!-keet. Na de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar kent het college drie nieuwe gezichten. Samen met de andere collegeleden willen deze nieuwe wethouders op een ongedwongen manier kennismaken en in gesprek met inwoners. De komende maanden gaat het college daarom buurten in de verschillende dorpen van de gemeente.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.