Home / Brummen-Regiobode / Buurtklus helpt ook bij computerproblemen

Buurtklus helpt ook bij computerproblemen

BRUMMEN – De Brummense Buurtklus heeft een nieuwe vrijwilliger die heel veel weet over computers. Hij helpt graag mensen met computerproblemen. Buurtklus is een centraal punt waar mensen uit de gemeente Brummen terecht kunnen voor het doorgeven van kleine klussen in huis of tuin. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers. De Buurtklus is bedoeld voor mensen met een beperkt inkomen uit de gemeente Brummen die geen vrienden, familie of buren hebben, die de klus kunnen doen. De kosten voor hulp van DeBuurtklus bedragen 4 euro per persoon per uur, exclusief materiaalkosten. De Buurtklus kan overigens nog vrijwilligers gebruiken die groene vingers hebben. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via tel. 06 – 41076236, op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

www.buurt-klus.nl

Lees ook

OVE voelt zich gepasseerd in discussie over kleur van Piet

EERBEEK – De Ondernemersvereniging Eerbeek voelt zich gepasseerd door het gemeentebestuur, dat vorige week bekendmaakte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.