Home / Alle-Regiobode / Business & shopping: Veluws wild eten tijdens Walking diner bij De Korenmolen

Business & shopping: Veluws wild eten tijdens Walking diner bij De Korenmolen

EERBEEK – Het wildseizoen is geopend en dat is zeker te proeven bij Restaurant Grand Café De Korenmolen in Eerbeek. Sinds vorige week staan er diverse wildgerechten op het nieuwe menu. Bedrijfsleider Bart Tabor benadrukt dat het wild dat op de kaart staat, uitsluitend van de Veluwe afkomstig is. “Dat is lang niet overal zo, maar wij kiezen er bewust voor. Het is mooi biologisch vlees van de Veluwe”.

Voor de echte wildliefhebber houdt De Korenmolen zondag 11 november vanaf 16.00 uur een Wildavond Walking diner met de band Judith Nijland Trio. Ook dan wordt uitsluitend Veluws wild geserveerd. Gasten krijgen deze middag en avond een acht-gangen wildmenu geserveerd, inclusief welkomstdrankje. Tabor: “We willen gasten de gelegenheid bieden diverse soorten wild te proeven. Ook is het mogelijk om daarnaast bij de gerechten kleine glaasjes bijpassende wijn te bestellen, of een bockbiertje van de tap”.

Walking diner bij De Korenmolen is geen standaard wildavond met een lopend buffet. Alle gerechten worden aan tafel uitgeserveerd en het Judith Nijland Trio zorgt voor heerlijke smooth jazz en easy pop.
Speciaal voor deze gelegenheid komt slager Gert Jan van der Horst van slagerij Van der Horst naar De Korenmolen om uitleg te geven over het wild. Tabor: “Buiten op het terras beent Gert Jan samen met een kok hertenboutjes uit om vervolgens met de Green-Egg te bereiden. En er hangt een wild zwijn aan het spit. De rest van het menu blijft nog een verrassing”. Wie graag naar de lounge wildavond wil komen, wordt gevraagd vooraf te reserveren. Dat kan via tel. 0313 – 651331 of e-mail: info@dekorenmolen.com.

De wildavond vindt plaats in de zaal van De Korenmolen. Deze zaal is tweeënhalf jaar geleden grondig verbouwd en in een moderne jas gestoken. Inmiddels is ook de biljartzaal omgetoverd in dezelfde sfeer als de zaal. Op deze manier straalt het één mooi geheel uit. Het geheel wordt uiteraard mogelijk gemaakt door een enthousiast team. Het team kan nog wel wat uitgebreid worden. Dus indien interesse is, kan er contact opgenomen worden met Bart Tabor.
Verder wil Bart nog graag melden dat ze beide kerstdagen geopend zijn en dat de molen tijdens deze twee dagen zal draaien. De gasten zijn vanaf 11.00 van harte welkom en vanaf 11.30 zal dan een brunch klaar staan. Tevens is er vanaf 17.00 uur een kerstdiner/proeverij keuzemenu.

www.dekorenmolen.com

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.