Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Nieuw in Zevenaar: De Brommobielspecialist

Business & Shopping: Nieuw in Zevenaar: De Brommobielspecialist

ZEVENAAR – Mensen die op zoek zijn naar een brommobiel kunnen terecht bij Van Bindsbergen Minicars in Zevenaar. In februari van dit jaar is deze zaak, die gespecialiseerd is in brommobielen, verhuisd van Didam naar Zevenaar.

Eigenaar Tom van Bindsbergen: “Van Bindsbergeren Minicars is ontstaan toen ik op achttienjarige leeftijd, direct na mijn studie, mijn passie ben gevolgd en mijn eigen bedrijf ben begonnen. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor deze motorvoertuigen. Zo ging ik op mijn zestiende al met de brommobiel naar school. Van mijn interesse heb ik sinds 2011 mijn vak gemaakt. Sindsdien heb ik mij volledig gespecialiseerd in de brommobielmarkt. Vanwege de groei van de vaste klantenkring ben ik onlangs verhuisd naar de Marconistraat 29B te Zevenaar.”
Van Bindsbergen helpt met zijn jarenlang ervaring graag mensen die op zoek zijn naar een brommobiel met het maken van de juiste keuze. “Er is een zeer ruim en wisselend assortiment van ongeveer vijfentwintig brommobielen op voorraad, zowel nieuw als gebruikt. De brommobielen worden verkocht inclusief garantie. Indien gewenst, kan uw brommobiel thuis worden afgeleverd. Tot slot kunt u voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij mijn bedrijf terecht.”
Voor meer informatie of een bezichtiging kunnen geïnteresseerden altijd geheel vrijblijvend langskomen aan de Marconistraat 29B in Zevenaar.

Tel. 0316 – 254186

brommobielzevenaar.nl

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.