Home / Alle-Regiobode / Business & shopping: ‘Manon maakt het mooi’ aan de slag

Business & shopping: ‘Manon maakt het mooi’ aan de slag

DIEREN – Een vrouw van 50 jaar uit de regio heeft een dagje klussen gewonnen bij ‘Manon maakt het mooi’. Klusvrouw Manon uit Dieren deed op 23 oktober een oproep in deze krant om iemand voor te dragen voor een gratis klusdag of een goed advies voor huis of tuin. Er kwamen vele brieven binnen – waarvoor Manon iedereen bedankt – en daaruit is de keuze gemaakt voor de vijftigjarige vrouw. Het gaat om een vrouw ‘die moeilijk ter been is, zelf niet kan klussen en daarom deze steun heel goed kan gebruiken’. Manon gaat er deze maand nog aan de slag.
www.manonmaakthetmooi.nl

Lees ook

Rick Evers: Hebbes!

Een paar weken terug vertelde ik over de muis in onze kelder. Hoe hij aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.