Home / Alle-Regiobode / Business & shopping: Installatiebedrijf Smeijer STEK-gecertificeerd

Business & shopping: Installatiebedrijf Smeijer STEK-gecertificeerd

DIEREN – Onlangs is Installatiebedrijf Smeijer uit Dieren STEK-gecertificeerd en bevoegd om zelf de koeltechnische handelingen te verrichten bij het installeren van warmtepompen. Heico Smeijer vertelt vol trots dat zijn monteur Dennis Reelick dit certificaat behaalde via het Wascollege, dat is ontstaan via de technische groothandel Wasco. Dennis werkt nu ruim tien jaar bij Installatiebedrijf Smeijer. Toen hij begon, was hij zeventien jaar. Na jaren als hulpmonteur te hebben gewerkt, heeft hij zich omhoog gewerkt naar een zeer goede servicemonteur. En nu is hij zelfs STEK-monteur.
Heico Sneijer: “Dennis is serieus en leergierig en toen ik hem vroeg of deze cursus wat voor hem was, werd hij meteen enthousiast. Dit bleek ook uit zijn examenpuntenlijst. Hij scoorde op alle onderdelen ruim voldoende, terwijl de opleiding behoorlijk pittig is. Het is leuk om dit te zien, ik ben zelf ook onderaan de ladder begonnen bij de Fa. de Wildt en kreeg daar ook de kansen om cursussen en diploma’s te halen en dat heeft erin geresulteerd dat ik het bedrijf over kon nemen. Dus wie zich inzet, kan een hoop bereiken”.

Inmiddels heeft Installatiebedrijf Smeijer diverse warmtepompen draaien tot volle tevredenheid van beide heren. Smeijer: “Het is mooi om te zien dat personeel meedenkt met de bedrijfsvoering en zo kun je samen de toekomst van nieuwe technieken tot een succes maken”. Iedereen die interesse heeft in een warmtepomp, kan een vrijblijvende offerte aanvragen bij Installatiebedrijf Smeijer.

Foto: Lotte Bienias

www.smeijer.nl/0313414455

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.