Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Gert-Jan Scholten Makelaardij door met vernieuwd team

Business & Shopping: Gert-Jan Scholten Makelaardij door met vernieuwd team

EERBEEK – Gert-Jan Scholten Makelaardij is weliswaar pas drie jaar jong, maar werd in korte tijd een gevestigde naam in Eerbeek. En ook nu, ruim een half jaar na het overlijden van Gert-Jan, gaat het heel goed met het makelaarskantoor, dat wordt gerund door Marieke Scholten – Bleijswijk.

“Gert-Jan was een echte Eerbeekse jongen en heel betrokken bij zijn dorp”, vertelt zijn vrouw Marieke. “Hij was actief bij de tennisvereniging en de Lions en heeft een tijd in de gemeenteraad gezeten. Hij had een fantastisch netwerk en dat heeft het bedrijf een vliegende start bezorgd.” Na de opening in 2015 werd Gert-Jan Scholten Makelaardij al snel een begrip in Eerbeek.
Na Gert-Jans overlijden in mei dit jaar werd voor Marieke al gauw duidelijk dat zij het makelaarskantoor voort wilde zetten. Ze vond een partner in hypotheekadviseur èn zwager Dennis Hendriksen, mede-eigenaar van makelaarskantoor RSH in Apeldoorn. “Ik heb zelf tot een paar jaar geleden in de makelaardij gewerkt en heb dus wel de nodige ervaring, maar nu moest ik ineens een bedrijf runnen. Gelukkig kreeg ik in de eerste periode na Gert-Jans overlijden veel hulp van collega-makelaars uit de regio, waar ik heel dankbaar voor ben. Nu is het tijd om zelf verder te gaan en dat doe ik samen met Dennis.”

Gert-Jan was in alle opzichten het gezicht van Gert-Jan Scholten Makelaardij en eigenlijk onvervangbaar. Maar zonder makelaar is er geen makelaarskantoor. “We wilden iemand die bij ons past, die bij Eerbeek past.” Die persoon werd gevonden in Adam Hague, een jonge en gedreven makelaar met ruime ervaring in de woning- en bedrijfsmakelaardij. Hij heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd in Enschede en twee jaar gewerkt bij een makelaarskantoor in Apeldoorn. Vervolgens werkte hij drie jaar bij een van ’s werelds grootste internationaal opererende vastgoedadviseurs: Cushman en Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff). Adam heeft hierbij ervaring opgedaan in diverse vastgoeddeelmarkten, waaronder het aan- en verkopen van woningen, kantoor- en bedrijfsruimtes. Daarnaast is hij betrokken geweest bij verschillende vastgoedbeleggingen en transformatietrajecten binnen de regio Gelderland. Zijn affiniteit met de woningmarkt is het grootst, waardoor zijn nieuwe functie bij Gert-Jan Scholten Makelaardij hem op het lijf is geschreven. “Hij is een heel toegankelijke persoon en kan hij met iedereen overweg”, aldus Marieke.

Naast Marieke, makelaar Adam en hypotheekadviseur Dennis bestaat het team uit Petra Jansen, die alles op kantoor in goede banen leidt. “Petra was ook al anderhalf jaar de steun en toeverlaat van Gert-Jan. Met zijn vieren zijn we een sterk team, klaar voor de toekomst”, aldus Marieke. “We hebben een goede doorstart gemaakt, waar we de komende jaren op kunnen doorbouwen.”
Gert-Jan Scholten Makelaardij is met hernieuwde moed verder gegaan. “We bieden een totaalpakket aan diensten. Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met de aankoop of verkoop van een huis, van een eerste gratis waardebepaling tot de onderhandelingen en het regelen van een hypotheek.”

www.gjsmakelaardij.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Gezonde leefstijl

Gezondheid wordt over het algemeen gezien als de belangrijkste factor voor een goed en gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.