Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Fietsen zonder lekke band

Business & Shopping: Fietsen zonder lekke band

DIEREN – Fabrikant van fietsbanden Schwalbe brengt een band zonder lucht op de markt, het Airless System. De verkoop en montage vindt exclusief plaats via gecertificeerde fietsvakhandel. Voor onze regio is dat Lentink Fietsen & Zo in het centrum van Dieren.

Dankzij het Schwalbe Airless System kan de consument 100 procent lekvrij fietsen. In plaats van lucht bestaat de binnenband uit een extreem elastisch thermoplastisch Polyurethaan. Dit materiaal zorgt voor een lichte loop en comfort. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een normale binnenband met lucht. “Wat betreft het comfort, de levensduur en het onderhoudsvrije systeem, biedt ons Airless System voor het eerst een echt alternatief voor de binnenband”, zegt René Marks, Schwalbe product manager touring.
Onlangs hebben alle medewerkers van Fietsen & Zo met succes de training gevolgd en zijn de vereiste materialen in huis, waaronder het speciale montage-apparaat. Om snel ervaring op te doen heeft Fietsen & Zo een speciale introductie-aanbieding. Fietsen & Zo is te vinden aan de Semmelweisstraat 1-A in Dieren.

Lees ook

Minister akkoord met nieuwe inrichting gebied tussen Arnhem en Giesbeek

REGIO – Op 24 oktober 2020 heeft de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.