Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Feest bij Gewi Haarmode

Business & Shopping: Feest bij Gewi Haarmode

GIESBEEK – Gewi Haarmode is in Giesbeek en omstreken een begrip. Vele dames, heren en kinderen weten de weg te vinden naar Gerdien, die dan de mooiste kapsels creëert. Op 1 december bestaat de kapsalon alweer tien jaar en dat wil Gerdien graag vieren met haar klanten en andere belangstellenden door het glas met elkaar te heffen. Op 1 december van 14.00 uur tot 15.00 uur komt Sint Nicolaas op bezoek om de jonge klantjes te ontmoeten, ook dit is een jaarlijkse traditie geworden. Vanaf 15.00 uur zijn dan ook andere geïnteressseerden welkom om de fraai gepimpte salon te bekijken.
Gerdien is niet iemand die stilzit, maar die heel veel dingen naast de salon doet. Zo volgt ze nog heel regelmatig bijscholingscursussen, zodat ze op de hoogte is van de nieuwste technieken en mode in kapsels. Ook is ze leerbedrijf voor jonge kapsters die het vak willen leren en dat betekent dat ze heel intensief bezig is met jonge mensen.
Op de PlusBus in Doesburg is ze ook een zeer bekende verschijning. Gerdien heeft altijd een lach en een praatje voor de mensen die ze vervoert als vrijwilligster. Daarbij zijn er nog vele verenigingen die ze steunt, in welke vorm dan ook. Dat laat zien dat Gerdien midden in de samenleving staat en haar steentje bijdraagt, maar dat weten veel mensen allang.

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.