Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Eetwinkel Favorites opent in Dieren

Business & Shopping: Eetwinkel Favorites opent in Dieren

DIEREN – Toen Plaza Calluna in Dieren in de verkoop kwam, zag Patrick Sprokkereef een mooie kans voor het starten van zijn eerste eigen cafetaria. Vrijdag 2 november opende hij na een kleine verbouwing Eetwinkel Favorites aan de Diderna.

De jonge ondernemer is een echte vakman. Hij heeft ruim vijftien jaar werkervaring bij cafetaria Meier in Huissen, waar hij alle kneepjes van het vak leerde. Met zijn eigen zaak gaat hij een eigen koers varen die helemaal past bij de tijd van nu. “Na jaren in de cafetaria in Huissen te hebben gewerkt, ben ik klaar om mijn eigen zaak op te zetten”,aldus Patrick. “Mijn oog viel op deze cafetaria door de mooie locatie in het leuke dorp Dieren. Grote pluspunten zijn dat de inventaris nog in perfecte staat is en de zaak veel potentie heeft. De vorige eigenaar had zijn zaak erg goed op orde, dus met slechts wat kleine aanpassingen creëer ik een hele nieuwe, frisse uitstraling.”
Eetwinkel Favorites wordt een cafetaria met de gezellige uitstraling van een bistro. Men kan er de gehele dag terecht voor een lekkere lunch, hapjes en menu’s. Van koude en warme broodjes tot de fritestoppers, alle bekende snacks en natuurlijk de door Patrick zelf ontwikkelde snack ‘fawakarol’. “Dat is wat ik zoveel mogelijk wil doen: mijn eigen verse producten maken. Op termijn zal ik ook huisgemaakte spareribs en ambachtelijke gehaktballen aan mijn assortiment toevoegen”, zegt Patrick.

In eerste instantie was Patrick niet van plan zich aan te sluiten bij een formule. Zijn interesse werd echter toch gewekt toen hij zich meer in het concept Eetwinkel verdiepte. “Ik vind het belangrijk dat ik mijn eigen ding kan blijven doen en mijn vrijheid in het ondernemerschap kan behouden, terwijl ik ondersteuning krijg vanuit Eetwinkel. Met name de huisstijl en sfeer van Eetwinkel spreken me erg aan. Ik ben dan ook erg blij dat ik toch de keuze heb gemaakt me bij het concept aan te sluiten.”

Lees ook

Winnaars Wintercompetitie Dorpen eindelijk bekend

REGIO – De Wintercompetitie Dorpen, voor tennisteams uit de regio, is onlangs alsnog afgesloten en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.