Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Cadeautjes voor klanten Libra’s Haarmode

Business & Shopping: Cadeautjes voor klanten Libra’s Haarmode

DIEREN – Vier trouwe klanten van Libra’s Haarmode hebben een prijs gewonnen bij de verloting ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van de Dierense kapsalon. Mevrouw Benvelzen uit Drempt won de hoofdprijs, een fiets.

De twee haarverzorgingspaketten konden door mevrouw de Bruin uit Dieren en mevrouw Pluggen uit Doesburg worden opgehaald. De overige prijswinnaars zijn ook reeds op de hoogte gebracht.
Libra’s Haarmode vierde haar twintigjarig jubileum op 1 september 2018. Met de verloting wil het team de trouwe klanten bedanken. Acht weken lang konden klanten na elke behandeling een envelop trekken met een lotnummer. De trekking vond plaats op vrijdagmorgen 2 november in de kapsalon door de vertegenwoordiger van de firma Goldwell.

De prijswinnaars zijn inmiddels in kennis gesteld en hebben hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Eigenaresse Monique van het Veld kan op een geslaagd jubileum terugkijken en wil al haar klanten bedanken voor de lieve kaarten, attenties en felicitaties die zij en haar team hebben mogen ontvangen.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Gezonde leefstijl

Gezondheid wordt over het algemeen gezien als de belangrijkste factor voor een goed en gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.