Home / Brummen-Regiobode / Brummense raad vergadert

Brummense raad vergadert

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen komt donderdag 22 november bijeen voor een besluitvormende raadsvergadering. De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar.

Ten eerste wordt deze avond een besluit genomen over de programmabegroting voor 2019. Omdat de stemmen tijdens de vergadering van 8 november bij twee amendementen staakten, wordt hierover opnieuw gestemd, evenals over een de geamendeerde begroting en een groot aantal moties.
Daarnaast wordt er gedebatteerd en een besluit genomen over aanpassingen aan het gemeentehuis – andere zonwering en vochtregulerende maatregelen. Ook wordt een besluit genomen over de belastingvoorstellen voor volgend jaar.
Verder wil de raad het collegebesluit bespreken om een intentieovereenkomst aan te gaan met provincie en industriekern Eerbeek-Loenen voor het project Eerbeek-Loenen 2030. Ook willen de raadsleden van gedachten wisselen over het collegebesluit om de omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) een beleidskader te laten opstellen op het gebied van grondgebonden zonne-energie.

Lees ook

OVE voelt zich gepasseerd in discussie over kleur van Piet

EERBEEK – De Ondernemersvereniging Eerbeek voelt zich gepasseerd door het gemeentebestuur, dat vorige week bekendmaakte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.