Home / Doesburg-Regiobode / Bronckhorst zoekt kampioenen

Bronckhorst zoekt kampioenen

BRONCKHORST – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Bronckhorst huldigt de gemeente de kampioenen van 2018. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen is geworden op sportief of cultureel gebied, kunnen dit vóór 14 december doorgeven aan de gemeente.

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd. Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij voldoen aan de volgende voorwaarden: de persoon of club is afkomstig uit Bronckhorst, de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal kampioenschap of een Europees- of wereldkampioenschap, het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond en de prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn. Eigenaren van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komen niet in aanmerking. Een aanmeldingsformulier is online in te vullen via www.bronckhorst.nl/kampioen. De huldiging vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 9 januari in het gemeentehuis in Hengelo.

Lees ook

Activiteiten bij Protestantse kerk in Drempt en Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Sinds juli zijn er elke zondag weer kerkdiensten in de Protestantse kerken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.