Home / Doesburg-Regiobode / Brandweer brengt Sint Nicolaas naar Doesburg

Brandweer brengt Sint Nicolaas naar Doesburg

DOESBURG- Afgelopen zaterdag kwam Sint Nicolaas weer naar Doesburg. Dit ging echter niet zonder slag of stoot: de Pakjesboot was vastgelopen door het lage water. De brandweer bracht uitkomst. Met de mooie oude brandweerauto, een nieuwe brandweerauto en busjes werd de Sint en zijn Pieten naar de kade gebracht, zodat hij toch alle kinderen kon begroeten. Na ontvangst door burgemeester Loes van der Meijs en jeugdburgemeester Enes Sen ging de Sint Doesburg in. De Pieten zetten ondertussen de stad op stelten en de discopieten zongen en dansten samen met kinderen dat het een lieve lust was.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Verbod op onttrekken van oppervlaktewater opgeheven

REGIO – Waterschap Vallei en Veluwe heeft het verbod op het onttrekken van oppervlaktewater in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.