Home / Belangrijk / Bonte vogels te zien bij show Vogelvrienden

Bonte vogels te zien bij show Vogelvrienden

DREMPT – In tuincentrum Bloemendaal in Drempt werd dit weekend weer de beroemde vogelshow gehouden door Vogelvrienden uit Doesburg. Natuurlijk ging het om de fraaie vogels die in de kooitjes zaten. Deze waren niet alleen van liefhebbers uit Doesburg, maar ook uit van vele andere plaatsen. Ondanks alle mooie vogels die te zien waren, dit keer een foto van het bestuur. Zonder deze mannen zou er geen mooie vogelshow zijn. Zij zijn altijd op de achtergrond aan het werk en nu eens op de voorgrond gezet.

De Algeheel kampioen gast was H. Peppelman, Algemeen kampioen A.J.M. te Boekhorst die ook het Bondskruis won en jeugdkampioen K. Römer. De eerste Derby was voor H. Peppelman en de Derby gast voor A.J. Peters.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.