Home / Rheden-Regiobode / Bokbieravond in het Dorpshuis

Bokbieravond in het Dorpshuis

SPANKEREN – De vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren houden op vrijdag 9 november een Bokbieravond. Twee lokale brouwers presenteren hun eigen bokbier: Jan te Riele van brouwerij Romondt VOF uit Dieren en thuisbrouwer Roland Barink uit Spankeren. Zij hebben voor het eerst een bokbier gebrouwen. Ook is een aantal bokbiertjes van andere merken aanwezig. De avond begint om 20.30 uur in het Dorpshuis van Spankeren. Het drinken van bier is niet noodzakelijk, er is ook een ruime keuze aan wijn en frisdranken. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

www.dorpshuis-spankeren.nl

Lees ook

Grondplaats voor Velpse markt

VELP – Het Inloophuis in Velp houdt op zaterdag 26 september een gezellige markt in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.