Home / Doesburg-Regiobode / Boezemkussen voor kankeronderzoek

Boezemkussen voor kankeronderzoek

DOESBURG – Op de Culturele Zondag van 4 november hebben vrouwen van het Kunstlab in Doesburg, uit solidariteit en samen, Heart Pillows gemaakt. Deze boezemkussens zijn sindsdien in het Kunstlab te koop. De opbrengst gaat naar het kankeronderzoek. Het boezemkussen komt uit Amerika en is daar ontwikkeld ter ondersteuning en verlichting na borstkanker. Maar door de mooie hartvorm is het veel ruimer toepasbaar. Het kan ook steun en troost geven in tijden van verlies en verdriet.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.