Home / Alle-Regiobode / Boetes geïnd tijdens grote verkeerscontrole
.

Boetes geïnd tijdens grote verkeerscontrole

SPANKEREN – De politieteams Zutphen en Velp hebben donderdag 8 november vanaf het eind van de middag tot ongeveer 22.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden, in samenwerking met de Belastingdienst, Koninklijke Marechaussee en de RDW. Hierbij zijn op industrieterrein IJsselsteyn in Spankeren meer dan zesduizend auto’s gecontroleerd.

De politie en Belastingdienst hadden op strategische punten in en rond Dieren camera’s opgesteld, waarmee de auto’s werden gecontroleerd. Motoragenten pikten de auto’s op waarvan een melding in het systeem stond en brachten deze voor verdere controle naar het industrieterrein aan de Zutphensestraatweg (N348) in Spankeren.
Er zijn 64 bekeuringen uitgedeeld voor diverse overtredingen, waaronder gladde banden, kapotte lampen of een slechte technische staat van de auto. De Belastingdienst heeft beslag gelegd op dertig auto’s. Ook is door de belastingdienst een totaal van 102.000 euro aan openstaande vorderingen geïnd. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol en mochten niet verder rijden..

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Ik vind: MTB-routes

Mede naar aanleiding van het ingezonden stuk van Walter de Wit in de Regiobode van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.