Home / Brummen-Regiobode / Boer Jan komt naar Brummen

Boer Jan komt naar Brummen

BRUMMEN – Boer Jan Ybema die meedeed met het programma Boer zoekt vrouw in het seizoen 2007/2008 komt naar Brummen. Op de ledenavond van de Vrouwen van Nu, afdeling Brummen, komt hij op woensdag 14 november zijn verhaal vertellen. Boer Jan ging samen met Yvon Jaspers op zoek gegaan naar een leuke gezellige vrouw. In mei 2017 kon boer Jan Ybema in verband met ziekte niet naar Brummen komen om zijn verhaal te vertellen. Hoewel zijn agenda al heel vol is, heeft Vrouwen van Nu toch een nieuwe datum kunnen plannen. De bijeenkomst vindt plaats in Zaal Concordia en de aanvang is 20.00 uur.

Lees ook

Nieuw bestuur Lokaal Belang

BRUMMEN – Lokale partij Lokaal Belang in de gemeente Brummen heeft twee nieuwe bestuursleden. Sandra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.