Home / Alle-Regiobode / Boekpresentatie ‘Eigen Wijs’ succes

Boekpresentatie ‘Eigen Wijs’ succes

LOENEN – Onder grote belangstelling vond onlangs de presentatie plaats van het boek Eigen Wijs in Eetcafé ‘t Ruifje te Loenen. Het boek is geschreven door Annelies Weijde uit Dieren en Evelien van der Horst uit Loenen.
Numeroloog Gerrit Jansen uit Doetinchem presenteerde op 18 oktober het boek ‘op zijn eigen, onnavolgbare wijze’. Eigen Wijs is een boek over liefde en vrede. Alle teksten zijn door Evelien van der Horst en Annelies Weijde ontvangen en geschreven vanuit automatisch schrift. Automatisch schrift is volgens de site astroangels.nl een vorm van schrijven, waarbij datgene wat er geschreven is, niet bewust vanuit de gedachten van de schrijver komen.
Annelies woont samen met haar man en kinderen in Dieren. “Sinds en dankzij de geboorte van haar jongste kind is zij zich nog meer spiritueel gaan ontwikkelen. Door middel van automatisch schrift geeft zij op een indringende wijze boodschappen door. Nu is de tijd aangebroken om een aantal van deze mooie boodschappen te delen”, aldus de aankondiging van het boek. Over Evelien, die in Loenen woont, staat geschreven: “Na het overlijden van haar vader ervaarde Evelien dat er meer is tussen hemel en aarde. Toen begon haar spirituele reis. Zij ontving tijdens deze reis, via automatisch schrift, prachtige teksten. Evelien en Annelies zijn vriendinnen en een intense zielsverbinding.”
Eigen Wijs is uitgegeven door uitgeverij Boekscout te Soest en is verkrijgbaar bij boekhandel Hendriks te Eerbeek, The Readshop in Dieren, de boekhandel in Beekbergen, via de webshop van Boekscout en te bestellen bij de erkende boekhandel.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.