Home / Brummen-Regiobode / Boekenbeurs bij Vrijzinnigen IJsselstreek

Boekenbeurs bij Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN – Tijdens de boekenbeurs op zaterdag 1 en zondag 2 december bieden De Vrijzinnigen IJsselstreek ruim tweeduizend boeken te koop aan. De verkoop in het gebouw aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen begint beide dagen om 11.00 uur. De boeken worden gesorteerd aangeboden. Zo zijn er boeken over sport, geschiedenis, filosofie en religie en veel meer. Wie zelf nog boeken ter beschikking heeft, kan dit doorgeven via aart@vanderhouwen.eu. De boeken worden dan opgehaald.

De opbrengst van de boekenbeurs gaat geheel naar de Stichting WaridiHome. WaridiHome is een initiatief van Roosmarijn Wasseveld uit Zutphen. Zij heeft een project in Zuid Oost Kenia opgezet, dat gericht is op weeskinderen en hun zelfredzaamheid. Een nieuw project dat de stichting ondersteunt is het bevorderen van het houden van bijen. De honing kan dan worden verkocht. Er wordt samengewerkt met de Nederlandse Stichting Kidscare.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.