Home / Doesburg-Regiobode / Boeken als yoga voor de geest

Boeken als yoga voor de geest

DOESBURG – In het maandelijkse leescafé van Gasthuiskerk Doesburg gaat het op woensdag 14 november om 10.00 uur over romans en gedichten, fictie en non-fictie, dagbladen, glossy’s en magazines. Boek en Buro Doesburg presenteert de laatste literaire oogst en wie wil kan vertellen over een boek van zijn of haar keuze. Tijdens het Leescafé liggen op een lange tafel de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten. Over boeken en over schrijvers, onder het genot van een kopje koffie of thee. “De boeken zijn ook te koop, maar dat is niet het uitgangspunt”, aldus de organisatie van het Leescafé. De toegang is gratis.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.