Home / Doesburg-Regiobode / Bock ‘n Roll in Angerlo

Bock ‘n Roll in Angerlo

ANGERLO – Zaterdagavond 10 november om 20.00 uur vindt in Angerlo de achtste editie plaats van Bock ’n Roll. De band BPM zorgt voor een heerlijke avond muziek in centrum de Meent. Ook dit jaar is er weer plek voor lokaal talent dat de band komt versterken. Wie dat is, blijft nog een verrassing. Een kaartje kost 7 euro in de voorverkoop bij Centrum De Meent, Garage Schel en Café d’n Uutkiek in Angerlo en autobedrijf Scheers in Giesbeek of bij één van de bandleden. Aan de zaal is de entree 10 euro.

Lees ook

Doesburgse Simone hoopt op leven zonder pijn door crowdfunding

DOESBURG – Een constante pijn in haar nek, hoofd, keel, tanden, mond, kaken, oren, spieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.