Home / Rheden-Regiobode / Bloemetje voor alerte getuige

Bloemetje voor alerte getuige

DIEREN – De politie Dieren heeft een bloemetje bezorgd bij een alerte getuige. In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 oktober werd er een stofzuigerautomaat opengebroken bij de Shell aan de Harderwijkerweg te Dieren. Door een alerte getuige kon er een verdachte op heterdaad worden aangehouden. Het onderzoek loopt nog. “Wij wilden de getuige even in het zonnetje zetten en hebben hem als dank een bloemetje overhandigd”, aldus de politie op haar Facebookpagina.

Foto: Politie Dieren

Lees ook

Nieuwe wijk in Velp krijgt minstens 750 woningen

VELP – Door het gebied nog eens goed te bekijken en door alle hoeken en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.