Home / Doesburg-Regiobode / Bijna alle kramen kerstmarkt Doesburg verhuurd

Bijna alle kramen kerstmarkt Doesburg verhuurd

DOESBURG – Er zijn nog maar een paar kramen beschikbaar voor de kerstmarkt in Doesburg op 8 december. Al jarenlang is de markt in de binnenstad een publiekstrekker met tienduizenden bezoekers. De honderdvijftig kramen staan buiten op straat of binnen in de Martinikerk.

Wie nog een kraam wil huren, kan zich nog aanmelden voor de laatste plekken. Verkopers van mooie kerststukken of sfeervolle decoraties voor in en om het huis zijn welkom, maar ook verkopers van heerlijke lekkernijen, warme kleding en lieve cadeautjes voor onder de kerstboom staan op de markt. Inschrijven kan via www.kerstmarktindoesburg.nl.

De Doesburgse kerstmarkt duurt van 10.00 tot 19.00 uur. Naast zo’n hondervijftig kramen is er die dag veel livemuziek, treden er koren op, staat er een levende kerststal en zijn de Doesburgse Midwinterhoornblazers van de partij. Ook is de kerstmarkt dit jaar het decor van een heuse Santa Run voor jong en oud. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kerktoren te beklimmen. In samenwerking met het VVV-kantoor kunnen bezoekers onder begeleiding van een ervaren gids omhoog om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.