Home / Rheden-Regiobode / Bijna 500 euro voor de Zonnebloem

Bijna 500 euro voor de Zonnebloem

REGIO – De deelname van de Zonnebloem afdeling Rheden/De Steeg aan de Rabobank Clubkas Campagne heeft hen een cheque van 483,75 euro opgeleverd. De bekendmaking van de bedragen was op woensdag 3 oktober. Toen togen de secretaris en de penningmeester van de Zonnebloem naar het Gelredome in Arnhem om daar de uitslag en de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne bij te wonen. Er waren hier 1.500 aanwezigen van 250 verenigingen bij elkaar.

De aanwezigen werden door de avond heen geleid door Jan Versteegh. Voorafgaand aan de uitreiking was een heel programma en de spanning liep behoorlijk op. Introdans en Crescendo verzorgden een fantastisch optreden waarna de prijsuitreiking begon. De vijf hoofdprijswinnaars werden apart genoemd, de andere verenigingen konden tijdens de borrel hun prijs ophalen. “Helaas geen hoofdprijs, maar de dames keerden naar huis met een cheque van 483,75 euro en de wetenschap dat toch een flink aantal mensen deze afdeling een warm hart toe draagt”, aldus de Rhedense afdeling. Ze bedankt een ieder die op hen gestemd heeft.

Lees ook

Rhedense fotojournalist krijgt klappen tijdens zijn werk

RHEDEN – Fotograaf Roland Heitink uit Rheden, eigenaar van Persbureau Heitink en de website GelreNieuws, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.