Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst over Qi Gong

Bijeenkomst over Qi Gong

BRUMMEN – Donderdagmiddag 15 november verzorgt Ina van Smaalen een informatieve bijeenkomst over Yuan Qi gong in de bibliotheek van Brummen. In deze drukke tijden zijn veel mensen op zoek naar ontspanning. Als de energievoorraad afneemt, wanneer is dan het punt bereikt dat iemand in de ‘rode cijfers’ belandt? En hoe is dat dan voelbaar? Tijdens deze bijeenkomst geeft Ina informatie over energie (Qi) en praktische tips hoe energie verzameld en behouden kan worden. Door bewust met Qi te werken, kan de Qi op een hoger niveau gebracht worden, zowel wat hoeveelheid als kwaliteit betreft. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 4 euro voor leden van de bibliotheek en 6 euro voor andere belangstellenden.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.