Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst dichters in Dieren

Bijeenkomst dichters in Dieren

DIEREN – In de gemeente Rheden start 22 november een initiatief voor dichters. Dit initiatief is bedoeld voor mensen die graag gedichten schrijven, graag gedichten met elkaar uitwisselen en eventueel werk willen voordragen. Deelnemers van dit beginnende initiatief komen donderdag 22 november om 16.00 uur bij elkaar bij Cultuurbedrijf RiQQ in Het Rhedens aan de Doesburgsedijk 7 in Dieren. Belangstellenden zijn van harte welkom. Wie interesse heeft, kan een e-mail sturen naar marijn@cultuurbedrijfriqq.nl.

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.