Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst computerclub

Bijeenkomst computerclub

RHEDEN – Op zaterdag 1 december kunnen belangstellenden weer binnenlopen bij de clubmiddag van de Stichting Atari Computer Club (STACC). Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Dorpshuis in Rheden en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Niet alleen Atari-liefhebbers, maar alle computergebruikers zijn welkom. Tijdens de middag worden allerlei zaken behandeld en kunnen vragen worden beantwoord. De computerclub komt elke eerste zaterdag van de maand bij elkaar.

www.stacc-computerclub.nl

Lees ook

Opknapbeurt Ericaplein uitgesteld

DIEREN – De gemeente Rheden schuift renovatie van het Ericaplein in Dieren op de lange …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.