Home / Rheden-Regiobode / Bijbelse boodschap in Nieuw-Schoonoord

Bijbelse boodschap in Nieuw-Schoonoord

VELP – Op vier achtereenvolgende zondagen houden M. Lucas en H. Oskam evangelisatie-samenkomsten in de aula van Nieuw-Schoonoord in Velp. Ze nodigen iedereen uit om vrijblijvend te komen luisteren naar een bijbelse boodschap. De bijeenkomsten zijn op de zondagen van 4 november tot en met 25 november van 18.30 tot 19.30 uur. De toegang is vrij. “Sprekers hebben de roeping gevoeld om kosteloos de blijde boodschap uit te dragen, volgens de opdracht waartoe de Here Jezus eens ook Zijn discipelen riep”, aldus de twee initiatiefnemers.

Tel. 06 – 10753232

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.