Home / Doesburg-Regiobode / Bezoek bij vijftig jaar getrouwd

Bezoek bij vijftig jaar getrouwd

BRONCKHORST – Tot voor kort was het in de gemeente Bronckhorst traditie dat echtparen die vijftig jaar getrouwd zijn, bezoek kregen van een gemeenteraadslid. Omdat er jaarlijks heel veel jubileumparen zijn, lukt het de gemeente niet meer om deze traditie in stand te houden. Toch vindt de gemeenteraad het een bijzondere gebeurtenis die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom ontvangen de gouden echtparen voortaan een felicitatiekaart met een VVV-bon. De burgemeester blijft op bezoek gaan bij echtparen die zestig jaar of langer zijn getrouwd.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.