Home / Brummen-Regiobode / Bertus Peters vijftig jaar muzikant

Bertus Peters vijftig jaar muzikant

HALL – Naast Stoffer Langenberg is zondag bij het concert van DES in Hall ook Bertus Peters gehuldigd omdat hij vijftig jaar muzikant is. Peters woont in Leuvenheim en is door zijn eigen bedrijf wijd en zijd bekend in de wijde omgeving,

Peters speelt al vele jaren op de trombone. Dit heeft hij jarenlang gedaan bij de koninklijke muziekvereniging de Eendracht in Leuvenheim. Toen deze vereniging (helaas) werd opgeheven is hij direct lid geworden in Hall.
Bertus is iemand die leven in de brouwerij brengt op een repetitie-avond en hij houdt wel van een geintje. Verder is hij als lid ook zeer actief bij allerlei andere activiteiten, zoals de Muzemarkt en het oud papier ophalen. Voor de concerten zorgt hij altijd met zijn aanhanger voor het vervoer van de instrumenten. Bertus is kortom een zeer betrokken lid, dat iedere week met veel plezier vanuit Leuvenheim richting Hall komt om gezellig muziek te maken en daarbij de derde helft na de repetitie, waarbij de muzikanten onder het genot van een biertje even rustig napraten, ook niet snel over zal slaan.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.