Home / Belangrijk / Beeldenroute met Ina Timmer

Beeldenroute met Ina Timmer

DOESBURG – Ina Timmer maakt in samenwerking met de VVV Doesburg, tijdens de Culturele Zondag van 2 december opnieuw een wandeling langs de vele beelden in Doesburg. De wandeling tijdens de vorige Culturele Zondag was een groot succes.

Dit is een wandeling langs de beelden, gedichten en speciale gevelstenen van Doesburg door de historisch binnenstad en langs de IJsselkade. Ina heeft kunstgeschiedenis gestudeerd en vele cursussen op het gebied van vormgeving gevolgd. “Opvallend tijdens de vorige wandeling was dat veel bezoekers, maar ook Doesburgers, geen idee hebben hoeveel beelden er zijn in Doesburg. Ook kennen ze de achtergrond van de beelden, gedichten en gevelstenen niet. Ik vertel daarover tijdens de wandeling van ongeveer 1,5 uur. Ik heb gemerkt dat velen er ongemerkt aan voorbij lopen, omdat een beeld soms wat verscholen is in de omgeving en de gevelstenen hangen ook niet altijd op ooghoogte,” aldus Ina. De wandeling langs de beeldenroute start om 13.30 uur bij de VVV. Het reserveren van een kaartje à 3,50 euro zijn te reserveren via het kantoor van VVV.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.