Home / Brummen-Regiobode / Badmintonclub ’t Pluumpje Eerbeek in de lift

Badmintonclub ’t Pluumpje Eerbeek in de lift

EERBEEK – Het gaat goed met badmintonclub ’t Pluumpje in Eerbeek, zo meldt de club. Elke dinsdagavond is de zaal goed gevuld met zowel recreanten als competitiespelers.

Halverwege het competitieseizoen is het de gewoonte om te kijken naar waar de teams op dit moment staan. Team 1 heeft het zwaar en staat zevende in de vijfde divisie. Degradatie ligt voor team 1 op de loer en er wordt dan ook gestreden voor elke punt om dit te voorkomen. Zowel team 2 als team 3 staan derde in respectievelijk de zevende en de achtste divisie. “Een superprestatie gezien de jonge leeftijd van veel van de spelers in deze teams”, aldus de club.
Badmintonclub ’t Pluumpje heeft ook een groep juniorleden. Na een jaar geen juniorenteam te hebben gehad, is er dit seizoen weer een team gestart met de juniorencompetitie. Dit juniorenteam bestaat uit twee jongens en twee meisjes. Voor deze vier spelers is het de eerste keer dat zij competitie spelen. Na een onwennige start hebben zij nu al twee keer gelijk gespeeld. De wedstrijden die tegen ervaren teams worden gespeeld, moeten nog worden gezien als leermomenten. De leden van het juniorenteam zouden het dan ook leuk vinden als er meer junioren lid zouden worden van badmintonclub ‘t Pluumpje. Zo krijgen zij meer tegenstand en uitdaging.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.