Home / Rheden-Regiobode / Avond over pleegouderschap

Avond over pleegouderschap

DIEREN – Kinderen moeten gezond, kansrijk en veilig opgroeien. Maar soms kan dit niet in het eigen gezin. Daarom zijn pleeggezinnen nodig. Helaas zijn er niet genoeg gezinnen. Daarom houdt pleegzorgorganisatie Entrea Lindenhout op woensdag 14 november een informatieavond in Theothorne in Dieren. Op deze avond vertelt Entrea Lindenhout wat het inhoudt om pleegouder te zijn. Deelname is vrijblijvend. De avond start om 19.30 uur, de zaal is om 19.00 uur open. Graag aanmelden via www.ikwilpleegouderworden.nl.

www.supergewonemensengezocht.nl

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.