Home / Rheden-Regiobode / Avond over Franciscus van Assisi

Avond over Franciscus van Assisi

VELP – De Protestantse Gemeente Velp houdt dinsdag 13 november van 20.00 tot 22.00 uur een avond in het Rondeel aan Kerkstraat 32 in Velp, die in het teken staat van Fransiscus van Assisi. Franciscus wordt rond 1182 geboren in Assisi als de zoon van een rijke koopman. Hij heeft een onbezorgde jeugd. Vaak is hij de aanvoerder van feesten met vrienden. Over geld hoeft hij zich nooit zorgen te maken. Er is meer dan voldoende voor een leven in luxe. Maar na wat omzwervingen en gebeurtenissen besluit Franciscus om al die luxe op te geven voor een aan God gewijd leven in armoede. Ruim acht eeuwen later is hij nog steeds een grote inspirator. De begeleiding van de avond is in handen van pastor Janneke Bron. Aanmelden kan via janneke.bron@pknvelp.nl.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.